3D-simulering inför din bröstförstoring

Vad är Crisalix?

Crisalix är ett verktyg som används för 3D-simulering inom plastikkirurgi.

Simuleringen låter dig få en uppfattning om det förväntade slutresultatet för just din kropp. Med simuleringen kan du själv testa de storlekar du funderar på och se brösten – från olika vinklar!

Du kan använda Crisalix på plattformar som mobiltelefon, surfplatta eller dator. Läs mer om hur det går till och hur du använder 3D-simuleringen här nedanför!

Konsultation med våra kirurger

När du använder Crisalix via Conturkliniken® får någon av våra kirurger de bilder du tagit och kan därefter boka in en konsultation med dig. Tillsammans går vi igenom 3D-simuleringen. Hos oss får du alltid ett personligt och tryggt bemötande vid konsultationen.

Säker användning

Crisalix är ett säkert system som krypterar den data du laddar upp. Informationen och bilderna du skickar till oss på Conturkliniken® är bara tillgänglig för utbildad personal som jobbar på kliniken.

Steg 1 – Skapa ett konto hos oss

Klicka på länken nedanför för att skapa ditt konto. När du skapar kontot får du fylla i dina uppgifter och kan sedan börja använda 3D-simuleringen.

Crisalix kan användas på valfri plattform: dator, surfplatta eller mobiltelefon. För att använda simuleringen på din telefon behöver du ladda ner den kostnadsfria Crisalix-appen.

Steg 2 – Ta tre bilder och ladda upp dem till ditt konto

När du har skapat ditt konto är det dags att ta dina bilder. Ta tre bilder med din mobilkamera enligt anvisningarna. Tänk på att ha bra ljus i rummet när du tar bilderna och håll armarna längs med kroppen.

Kvinna sitter i en soffa och genomgår en 3D-generering inför en bröstförstoring.

Steg 3 – Starta simuleringen

När du laddat upp bilderna kan du börja simulera!

Prova dig fram med olika alternativ och storlekar. Din plastikkirurg får tillgång till dina bilder och din simulering så att ni kan diskutera resultaten tillsammans under en konsultation.

Konsultation sker på plats här på Conturkliniken.

Steg 4 – Bröstförstoring med implantat

Få ett naturligt resultat som harmoniserar med helheten. Vi använder säkra och väldokumenterade implantat.

väljer storlek på bröstimplantat inför bröstoperation