Hudvård och ansiktsvård anpassat för män

Vi har en lång erfarenhet av hudvård för män

man med hudvårdsrutin
hakplastik på man

Hudvårdsprodukter för män

På Conturkliniken® i Stockholm har vi sedan mer än 20 år arbetat med hudvårdsprodukter som lämpar sig för män.

Män har 20 procent tjockare hud än kvinnor och generellt sett en högre talgproduktion. Det kräver specifik kunskap. Detta är bara några anledningar till att välja produkter som speciellt är framtagna för män. Conturkliniken® erbjuder herrprodukter som ger fantastiska resultat.

Anti-age hudvård för män

Vissa av oss vill jobba mer avancerat och söker mer resultat.

Att tillföra en mindre mängd A-vitamin är bra för våra celler och håller de mer aktiva och stimulerade. Det medför att pigmenteringar minskar, huden får mer spänst och elasticitet, men även att huden får mer lyster. Börja med att rengöra huden morgon och kväll, exfoliera huden 5 ggr/vecka, använd salicylsyra-pads 2 ggr/dag för att minska talg i huden och skydda huden under dagen med hjälp av antioxidanter och DNA-reparerande enzymer.

Daily Power Defense – en hudvårdsrutin för män

Det enkla kittet för dig som inte vill ha för många produkter!

Det viktigaste för att bibehålla lyster, hålla huden frisk och att skydda den är att hålla huden ren från allt vi utsätts för under en dag. Att tvätta sitt ansikte morgon och kväll är essentiellt. Att dessutom tillföra antioxidanter och hjälpa huden att reparera DNA-skador är ett bra sätt att fördröja och motverka åldrandets påverkan.

Använd därför Daily Power Defense morgon och kväll. A-vitamin i en högre mängd är essentiellt för att uppnå just detta. Med hjälp av A-vitamin kan huden få fram nya celler snabbare och linjer/rynkor kommer minska.

Det kommer medföra tillfälliga bieffekter så som flagning, torrhet och rodnad av huden som är övergående och som endast är ett bevis på att huden reparerar sig. För att få maximal effekt behöver man använda detta i 18 veckor för att nå majoriteten av alla celler.

Zo Skin hudvård

Offensivt anti-age hudprodukter för män som önskar allt

Önskar du en total förnyelse av din hud, både vad det gäller anti-age och förnyelse, så behöver man jobba hårt. Boka en konsultation hos vår specialistsjuksköterska!