Få fastare lår med lårplastik och lårlyft

Vill du tighta till låren och ge dem en bättre form? Du är inte ensam. Överskott av hud på insidan eller utsidan av låren kan skapa onödiga komplex. Detta kan även orsaka hudirritation och problem att hitta kläder som passar. Genom att ta bort överskottshuden kan man förändra intrycket av låren.

bli av med ridbyxelår genom lårplastik
 • Priser
 • Steg för steg
 • Risker & Bieffekter
LårplastikPris
Lårplastik – innerlår inkl fettsugningfrån 75 000 SEK
Lårplastik – hela inkl fettsugningfrån 118 000 SEK

Delbetala via Human Finans eller Medical Finance.

 1. Konsultation & planering – Du får träffa en läkare, och här finns tid till frågor, farhågor och att stämma av dina förväntningar. Du får också se bilder av liknande ingrepp som är gjorda här. Vi lägger upp en plan för hur behandlingen ska gå till och i vilken ordning behandlingarna ska göras.
 2. Förberedelser – Du kommer att få detaljerade instruktioner gällande hur du ska fasta, regler för rökning, användning av vitaminer, mediciner och andra preparat. Dagen före operationen har vi telefonkontakt för en slutgiltig genomgång.
 3. Själva ingreppet – Lårplastik eller lårlyft, med eller utan fettsugning, utförs under narkos och räknas som en stor operation, med snitt runt överdelen av vardera låren. Snitten ger synliga ärr men de blir mindre synliga vart efter som.
 4. Tiden efter – Då lårplastik räknas som en stor operation bör du noggrant följa rekommendationerna som du får av oss. Du bör undvika tung fysisk aktivitet och lyft i minst 4 veckor, och ska inte stretcha så att det drar i stygnen. Det är dock viktigt att du kommer igång och rör på dig redan dagen efter operationen. Om du inte bor i närheten av kliniken rekommenderar vi att du tillbringar en natt hos oss.

När en operation genomförs av en kvalificerad kirurg är ingreppet inte förenat med stora risker. Däremot är det viktigt att komma ihåg läkeprocessen är olika för alla.

Komplikationer kan förekomma, även om det är mycket ovanligt. Du skall vara uppmärksam på tecken på infektion t ex feber och smärta som ökar.

Rökare har sämre läkningsförmåga och drabbas oftare av komplikationer. Vi brukar därför rekommendera att du ska vara rökfri under minst 2 veckor innan och 2 veckor efter operationen.

Kontakta oss gärna på Conturkliniken® i Stockholm för en personlig konsultation, så berättar vi mer i detalj om hur processen går till hos oss och även prata mer om hur vi kan hjälpa just dig

Lårplastik / lårlyft kan hjälpa dig

Vid kraftig viktminskning kan hudöverskott uppstå och det kan både fysiskt och psykiskt vara påfrestande. Känner du igen dig så kan en lårplastik/lårlyft hjälpa dig. På Conturkliniken® i Stockholm har vi mycket god erfarenhet av lårplastik och uppnår ett naturligt resultat.

Lårplastik eller lårlyft med naturligt resultat

Lämpligt för lårplastik är:

 • Sladdriga lår
 • Lår som skaver mot varandra
 • Hudöverskott
 • Svårt med byxstorlek

Om du funderar på lårplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken® i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig.

Och eftersom varje patient är unik utformar vi varje process för just dig och dina förutsättningar. Det är därför vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka konsultation

På Conturkliniken® i Stockholm börjar all kontakt med en personlig konsultation där du får tillfälle att ställa alla frågor du har och läkaren kan förklara vad ingreppet innebär. Du får också en realistisk bild om hur resultatet kan komma att bli.

Lårplastik / lårlyft med Conturmetoden™ – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken® i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt, vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden.

Conturmetoden™ innebär:

 • Varje behandling är individuellt upplagd
 • Vi kombinerar olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett väldigt bra resultat. Bra för ingreppet, konvalescenstiden och för din ekonomi.
 • För oss handlar Conturmetoden™ om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen och vidare genom uppföljningen. Du är viktig för oss.