Överarmsplastik reducerar gäddhäng och armplastik är något vi har lång erfarenhet av

Med stigande ålder eller vid kraftig viktnedgång blir huden på överarmarna förslappad och hänger, man kan få sk ”gäddhäng”. Överarmsplastik är en effektiv lösning för att åtgärda detta då det är omöjligt att träna bort.

bli av med gäddhäng med plastikkirurgi

En överarmsplastik kan hjälpa Dig!

Före- och efterbild på kvinna som genomfört överarmsplastik.

Före- och efterbild av person som gjort överarmsplastik.

Bild av person som genomfört överarmsplastik - före och efter.

Före- och efterbild på kvinna som genomfört överarmsplastik. Före- och efterbild av person som gjort överarmsplastik. Bild av person som genomfört överarmsplastik - före och efter.
  • Priser
  • Steg för steg
  • Risker & Bieffekter
ÖverarmarPris
Överarmsplastikfrån 52 000 SEK

Delbetala via Human Finans eller Medical Finance.

  1. Konsultation & planering – Kirurgen kontrollerar noggrant Din hälsa och bedömer vilken metod som är den lämpligast beroende på vilka förväntningar du har på resultatet. Läkaren kontrollerar dina fettdepåer och hudstruktur. Du får se bilder på liknande ingrepp som vi gjort på kliniken och det finns gott om tid för dig att ställa alla frågor du har.
  2. Förberedelser – Du har i god tid innan operationen fått skriftlig information om de specifika förberedelserna. Eftersom det är en operation där man sövs med narkos är det viktigt att man kommer fastande till mottagningen.
  3. Själva ingreppet – En fettsugning på armens insida utförs. Huden stäcks genom att man gör ett snitt från armhålan och ner mot armbågen. Huden sträcks och överflöd tas bort.
  4. Tiden efter – Plastiken ger ingen stark smärta efteråt och vanligtvis räcker det med enstaka Alvedon. En viss svullnad kan förkomma, så du kommer att använda en gördel under 4–6 veckor.

Det är ovanligt med komplikationer efter en överarmsplastik om du följer instruktionerna du får från kliniken. Vanligaste är blåmärken och svullnad som successivt försvinner. För att minimera risken för breda ärr skall snitten tejpas i 6 månader.

En överarmsplastik (brachioplastik) är ett kirurgiskt ingrepp där man avlägsnar överskott av hud och fett från överarmarna. Då minskar omfånget på överarmen och huden blir stramare.

Boka tid för konsultation

Om du överväger armsplastik kommer denna sida att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken® i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Conturmetoden™ – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande

Alla våra behandlingar följer Conturmetoden. Den består av ett antal delmoment som alla medverkar till att din behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. För oss är det personliga mest viktigt. Att varje patient som kommer till kliniken får en egen behandlingsplan och där återbesöken blir en mycket viktigt avslutning på det kirurgiska ingreppet.