Plastikkirurgi hos Conturkliniken i Stockholm

Våra läkare är experter på plastikkirurgi, vare sig det gäller exempelvis laserkirurgi, bröstoperationer eller ansiktskirurgi så som ögonlocksplastik eller näsplastik.

Operationsbelysning

botox i ansikte hos äldre kvinna

Ansikte

Känner du dig inte längre som ”dig själv” när du ser dig i spegeln?

Många upplever att utseendet inte stämmer överens med hur man känner sig på insidan. Vi kan hjälpa dig att komplettera din inre ålder med ditt yttre uttryck!

icon

Ansiktslyft

Åldern och livet sätter sina spår. En av de vanligaste orsakerna till att man vill göra ett ansiktslyft är att man känner sig besvärad av “häng” och “bullighet” vid käklinjen och så kallad kalkonhals. Med ett ansiktslyft får du ett yngre utseende.

Läs mer
icon

Fettransplantation

En fettransplantation / fettinjektion tar bort mörka ringar under ögonen och återställer områden med förlorad volym i ansiktet och på kroppen.

Läs mer
icon

Hakplastik

Hakan definierar ansiktsformen, och när hakan når lika långt fram som underläppen får du en mer harmonisk profil. Hakplastik är ett litet ingrepp som ger ett mer proportionerligt utseende.

Läs mer
icon

Munvinkelplastik

Hängande mungipor gör att man ser surare ut än vad man egentligen är. En munvinkelplastik / mungipelyftning används för att lyfta mungiporna. Se lika glad ut som du är!

Läs mer
icon

Näsplastik

Conturklinikens näskirurg har lång och bred erfarenhet av dessa ingrepp. Vid en näsplastik är såväl näsans utseende och form, som dess funktion, i fokus för bästa resultat.

Läs mer
icon

Pannlyft & Ögonbrynslyft

En del människor har ärftlig benägenhet för att få låga ögonbryn. Ett pannlyft lyfter upp dina ögonbryn och slätar ut rynkorna i både pannan och mellan ögonbrynen. Få ett piggare utseende!

Läs mer
icon

Ögonlocksplastik

Vi utför ögonlocksplastik med marknadens mest sofistikerade laser. Laser är en skonsammare metod än ingrepp med skalpell vilket också kortar ner läkningsprocessen markant.

Läs mer
placeholder

Öronplastik

Operation och korrigering av utstående öron är den vanligaste öronoperationen. Ändra örats utformning och “fäll in” utstående öron med ett enkelt ingrepp.

Läs mer
ytliga blodkärl på ben hos kvinna

Ytliga kärl på benen

Det är vanligt att drabbas av ytliga blodkärl/ådernät; ända upp till 85% av alla människor har ådernät och det förekommer lika ofta hos kvinnor som hos män. Det är helt ofarligt, men upplevs av många som missprydande.

Boka en konsultation

Hos Conturkliniken är du alltid i varma händer. Hos oss får du alltid en konsultation, en personlig plan och vi ser till att du känner dig trygg och informerad före, under och efter ditt ingrepp.

Våra kunniga läkare finns till här för dig och vi hjälper dig till bästa resultat. Med Conturklinikens unika koncept, att bland annat göra fler ingrepp vid samma tillfälle, så blir läkningstiden kortare, resultatet mer naturligt och det minskar kostnaderna för dig.

Conturmetoden

Varje patient är unik, varje ingrepp speciellt. Vi börjar alltid med en konsultation och tar god tid på oss så att du får svar på de frågor som du kan ha. Du får en personlig plan som passar just dig och dina önskemål. Din läkare och dina sköterskor finns hela tiden till hands för att ta hand om dig, hålla dig i handen om du blir nervös och förklara hur allt går till.

Vi jobbar mycket med att kombinera olika åtgärder, såväl kirurgiska som icke-kirurgiska, då resultatet blir mer naturligt med mindre kontraster. Konvalescenstiden blir kortare och dessutom kostar det mindre. Vi har alltid uppföljning och vi är måna om att du alltid ska känna dig trygg hos oss. Det kan våra tidigare patienter vittna om.

receptionen hos conturkiniken i stockholm

Plastikkirurgin – att forma eller skapa

Plastikkirurgi kommer från grekiskans ”plastikos” som betyder forma eller skapa.

Rekonstruktiv plastikkirurgi kan åtgärda både utseendemässiga som funktionella problem. Det kan till exempel vara brännskador eller bröstförminskning. Estetisk plastikkirurgi handlar mer om utseende och att korrigera kosmetiska defekter. Enligt Svensk förening för estetisk plastikkirurgi utförs omkring 25 000 ingrepp i Sverige per år (15 procent män, 85 procent kvinnor).

Plastikkirurgi på Conturkliniken

Conturkliniken har kirurger har lång erfarenhet av plastikkirurgi. Vi är faktiskt en av få kliniker i landet som har specialister inom ansiktskirurgi, laserkirurgi, ögonlocksplastik och näsplastik.

Detta borgar för säkra ingrepp och ett vackert, naturligt resultat – vare sig du har bestämt dig för en ögonlocksplastik, näsoperation, bröstförminskning, bröstförstoring, bröstlyft, ansiktslyft eller någon annan plastikkirurgi. Alla på kliniken kommer att jobba för att du ska ha det så bra och bekvämt som möjligt före, under och efter ditt ingrepp.