Conturklinikens integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss på Conturkliniken. Här kan du läsa om dina rättigheter

Som du säkert redan har noterat, så träder den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft i hela EU den 25 maj 2018. Den ersätter bland annat den svenska personuppgiftslagen (PUL) och gäller som lag. Avsikten är att stärka skyddet för den enskilda individens integritet vid hantering av personuppgifter. GDPR reglerar organisationer och företag vid hantering av personuppgifter i sin verksamhet. Vi vill informera genom denna integritetspolicy om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in om dig och när?

Exempel på information som vi samlar in från dig är för- och efternamn, adress, postnummer, ort och e-postadress. E-postadressen samlas in i samband med att du:

  • Delger din e-postadress vid besök hos Conturkliniken

Följande policy används vid hantering av våra prenumeranters e-postadresser:

Adresser kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag. Alla utskick görs med teknik som inte visar adresser till andra prenumeranter.

I varje utskick kommer prenumeranterna ha möjlighet att avregistrera sig från framtida utskick. Detta kommer omedelbart att respekteras utan dröjsmål

Varför behöver vi din personliga information?

Vi samlar in och använder dina personuppgifter för att kommunicera med dig och för att kunna ge bästa möjliga service. Det kan till exempel vara när vi skickar skräddarsydda nyhetsbrev, information och erbjudanden som är anpassat specifikt för dig.

Med vilka delar vi din personliga information?

Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Conturkliniken. Vi delar endast ut personuppgifter med bolag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. våra IT leverantörer.

Du kan när du vill:

  • Begära att få dina uppgifter rättade genom att kontakta oss

Har du frågor?

Har du ytterligare frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter? Välkommen att kontakta oss på Conturkliniken.