Behandling för att få bort finnar

Besväras du av finnar? Du är inte ensam. Man behöver inte vara tonåring för att drabbas – finnar kan uppstå av vitt skilda anledningar. Men visste du att det finns en effektiv behandling för dig som tröttnat och faktiskt vill ta bort finnarna?

acne i ansiktet på tjej

Få en vackrare hy fri från finnar

Har man finnar i ansiktet är det lätt att känna sig smutsig, och vissa har fått höra på att finnarna uppstår på grund av dålig hygien. Men inget kunde vara mer fel. Akne är utslag som orsakas av inflammerade talgkörtlar. Det kan ha en hormonell anledning, eller bero på hudsjukdomar som rosacea. Somliga drabbade märker genast att finnarna förvärras av olika livsmedel.

Det finns en uppsjö av crème, instrument och husmorsknep i kampen för att få bort finnarna. Alla med ett mer eller mindre framgångsrikt resultat. Vissa av metoderna är direkt olämpliga och kan faktiskt skada din hy.

Framgångsrik behandling mot finnar och akne

Conturkliniken® erbjuder ett specialiserat hudvårdsprogram mot akne och finnar. Programmet innehåller produkter med ingredienser som C-vitamin, A-vitamin och fruktsyror. Genom att varsamt peela bort den gamla, akneutsatta huden för att bereda väg för en ny, frisk hud med en stimulerad cirkulation. Pigmentreglerande effekter ingår i resultatet.

Conturkliniken® erbjuder flera olika program som hjälper din hy att bli vackrare.

ZO Skin Health är anpassat för naturligt frisk och aktiv hud och hjälper mot besvär som kvisslor, ärr, stora porer och rynkor

Före och efter behandling av akne på rygg hos tjej

Boka din konsultation på Conturkliniken

Vi har hjälpt många, både män och kvinnor, att få bort finnar och känna sig bekvämare med sitt utseende. Du är varmt välkommen att boka tid för konsultation med oss.

Se våra före- och efterbilder

Ett resultat av förstklassiga behandlingar mot finnar. Till att börja med görs alltid en noggrann analys av huden, din acne och/eller dina acneärr. Varje behandling är individuell, och för medicinska hudvårdsprogram utgår vi från det toppkvalitativa hudförbättrande krämprogrammet ZO Skin health.

Före- och efterbild på kvinna som genomgått behandling mot acne med Obagi hudbehandling.
Före- och efterbild på kvinna som genomgått behandling mot acne med Obagi hudbehandling.

Hudvårdsprogram

Acnebehandling med Obagi ZO Skin Health hudvårdsprogram

Före- och efterbild på kvinna som genomgått hudvårdsprogram med Obagi hudkrämer för behandling mot rosacea i ansiktet.
Före- och efterbild på kvinna som genomgått hudvårdsprogram med Obagi hudkrämer för behandling mot rosacea i ansiktet.

Hudvårdsprogram

Rosaceabehandling med Obagi ZO Skin Health hudvårdsprogram