Hur kan jag se yngre ut i ansiktet?

Vi kan hjälpa dig att se yngre ut i ansiktet med hjälp av våra olika ansiktsbehandlingar, kombinationsbehandlingar och operationer som ansiktslyft.

Operationsbelysning
äldre kvinna inför ansiktsbehandling

Åldrandet är en successiv process som pågår under hela livet. Huden åldras, genom att elasticiteten i huden avtar med åldern och beroende av hur huden blivit utsatt för sol. Underhudsfettet minskar med stigande ålder och ansikte och hals faller ned. Beroende på var i livet man befinner sig krävs dock olika behandlingar.

Alla vuxna kan förbättra sin huds utseende och kvalitet med Medicinska hudvårdsprodukter, som såväl reparerar huden som förebygger mot ålderstecken.

Senare i livet kan förlorad volym behöva ersättas, vilket kan ske med sk fillers eller med patientens eget fett. Om åldrandet fortskridit kan även ett ansiktslyft krävas för att backa tiden och se yngre ut.

Conturmetoden är Conturklinikens eget koncept för helhetsbedömning av ålderstecken och som ofta leder till olika individuellt anpassade kombinationsbehandlingar, beroende var man befinner sig på ålderstrappan.

Vi kan göra en personlig bedömning och se vad vi kan göra för att uppnå din önskan om att se yngre ut i ansiktet vid en konsultation. Välkommen att boka en konsultation!

Dr. Gunnar Göransson med patient. Konsultation inför en ansiktsbehandling.