Fettsugning

fettsugning av mage
Estetiska behandlingar Kirurgiska ingrepp
Artikel

Hur får man bort dubbelhaka?

Många irriterar sig på fettet under hakan och på halsen. Det är ett område som är svårt att bearbeta med hjälp av träning och kosthållning, och även om man har en vältränad kropp i övrigt kan dubbelhakan bita sig fast. Det är där vi på Conturkliniken® kommer in – dubbelhakan är nämligen enkel att bli av med på kirurgisk väg!

Läs mer
Artikel

Hur mår man efter en fettsugning?

Man kan vara lite öm i det behandlade området – det kan liknas vid en kraftigare träningsvärk – men det är mycket sällsynt att man känner någon direkt smärta. Blåmärken på det behandlade området är mycket vanligt. Beroende på hur omfattande ingreppet är kan du behöva stanna kvar över natten.

Läs mer
Artikel

Kan jag fettsuga mina lår?

Ja, låren är ett vanligt och enkelt ställe att utföra fettsugning på. Vi på Conturkliniken® erbjuder fettsugning av låren – både insida och utsida. Fettsugning av låren är ett relativt okomplicerat ingrepp, och ett av de vanligaste.

Läs mer
Artikel

Kan man fettsuga hakan?

Ja – det kan man göra. Är du intresserad av att fettsuga hakan men vet med dig att du har mycket lös hud under hakan? Då kanske en fettsugning i kombination med halslyft är något för dig? Då sträcker man även upp huden och tar bort det som hänger.

Läs mer
Artikel

Kan man göra fettsugning av vader?

Ja! Om problemet beror på fett lokalt på vaden går det bra att med fettsugning minska ner vadernas omfång. Men det är inte säkert att anledningen till stora vader är fett, utan kan också bero på muskler, lipödem eller lymfödem.

Läs mer