Medicinsk hudvård

Man som stryker på krämer från ett hudvårdsprogram.
Estetiska behandlingar Kirurgiska ingrepp
Artikel

Vad är medicinsk hudvård?

Medicinsk hudvård är en avancerad typ av hudvård. Produkterna innehåller ingredienser som är vetenskapligt dokumenterat effektiva. Du får noggrann konsultation av specialistsjuksköterska inna behandlingen kan inledas.

Läs mer
Artikel

Vad är rosacea och går det att behandla?

Rosacea är en hudsjukdom som gör att du får utslag och blir röd i ansiktet. Vissa får också besvär i ögonen. Allt beror på en inflammation i huden i ansiktet, men man vet inte med säkerhet varför den uppstår. Det finns krämer som behandlar den delen av rosacean som orsakas av acne, och med IPL kan kärlen behandlas.

Läs mer
Artikel

Vad kan jag göra åt min rynkiga hals?

Det beror på vad rynkorna beror på, och vilka önskemål du har! Vi har flera effektiva metoder, olika alternativ kan vara: Medicinsk hudvårdsbehandling, Laserbehandling eller Kirurgiskt lyft. Det är också möjligt att förbättra hudens kvalitet med medicinsk hudvårdsbehandling i kombination med kemisk peeling.

Läs mer
Artikel

Solskadad hud

När vi vistas i solen brukar den första effekten vara att man blir brun. Solbrännan är i själva verket en första gradens brännskada. Långvariga solskador så som pigmentfläckar, rynkor och andra missprydande märken går att reparera till stor del med medicinsk hudvård, kemisk peeling, laser, botox eller fillers.

Läs mer
Artikel

Behandling för att få bort finnar

Besväras du av finnar? Du är inte ensam. Man behöver inte vara tonåring för att drabbas – finnar kan uppstå av vitt skilda anledningar. Men visste du att det finns en effektiv behandling för dig som tröttnat och faktiskt vill ta bort finnarna?

Läs mer
Artikel

Hur kan jag se yngre ut i ansiktet?

Vi kan hjälpa dig att se yngre ut i ansiktet med hjälp av våra olika ansiktsbehandlingar, kombinationsbehandlingar och operationer som ansiktslyft. Med Conturmetoden™ gör vi en helhetsbedömning av ålderstecken, med olika individuellt anpassade kombinationsbehandlingar, beroende var man befinner sig på ålderstrappan.

Läs mer