Conturkliniken® i Stockholms läkare och personal

interiör på conturkliniken med medarbetare i bakgrunden

På Conturkliniken® i Stockholm har våra läkare en mycket lång sammanlagd erfarenhet av kirurgi. Vi arbetar enligt Conturmetoden. Den innebär att varje person är unik och behöver en individuell plan för att vi ska kunna uppnå ett naturligt och vackert resultat. Under en konsultation kommer vi tillsammans fram till en lösning som passar just dig.

Conturmetoden® handlar inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen. Även om varje behandling är individuellt upplagd, följer vi alltid en viss arbetsgång där uppföljningen efteråt är minst lika viktiga som själva ingreppet.

 

Ett läkarteam i framkant

Att ligga i framkant rent tekniskt är viktigt för oss. Vi vill vara säkra på att våra patienter får ut det bästa av senare års utveckling. Därför ser vi till att kontinuerligt vidareutbilda oss hos världens ledande läkare/forskare.

Dr. Gunnar Göransson

Klinikchef: Kirurg med specialinriktning mot estetisk kirurgi och laserkirurgi. Har sedan 1988 arbetat med estetisk kirurgi och laserbehandlingar / kirurgi.

Läs mer

Dr. Richard Rylander

Plastikkirurg: Rylander är dubbelspecialist sedan 2001 i plastikkirurgi och sedan 1996 i Öron- Näsa och Hals sjukdomar. Rylander har sedan 2006 arbetat heltid med estetisk kirurgi.

Läs mer

Dr. Filip Farnebo

Plastikkirurg: Filip Farnebo är mångårig specialist i plastikkirurgi och har sedan 2008 arbetat med estetisk kirurgi.

Läs mer

Dr. Carl Henrik Schelp

Specialist i kärlkirurgi: Dr Carl Henrik Schelp är dubbelspecialist i kärl- och allmänkirurgi. Han har bred kärlkirurgisk erfarenhet, och har tidigare bland annat arbetat som överläkare på Universitetssjukhuset i Bergen (Norge) fram till 2014.

Läs mer

Conturklinikens specialistsjuksköterska

SSK. Carina Bardosson

Injektionsspecialist: Arbetat inom akutsjukvården 1993-2005. Leg. Sjuksköterska med estetisk inriktning sedan 2005. Utför alla typer av injektionsbehandlingar, estetiska laserbehandlingar samt ansvarig för den medicinska hudvården.

Läs mer

Conturklinikens värdefulla medarbetare

 

Gunilla

Undersköterska
Gunilla har en gedigen lång erfarenhet som undersköterska. På Conturkliniken
verksam på operationsavdelningen, i det postoperativa omhändertagandet av patienterna samt i klinikens reception.

My

Patientkoordinator
Utbildad undersköterska med lång klinisk och administrativ erfarenhet. Det är henne du vanligtvis talar med i telefon eller möter när du kommer till oss. Hon är ansvarig för bokning av konsultationer och operationer.

Sanna

Undersköterska
Sanna är undersköterska med lång erfarenhet. Hon är verksam på operationsavdelningen, i det postoperativa omhändertagandet samt i klinikens reception.

Allt handlar om att du ska känna konstant förtroende. Utöver denna personal har vi ett team av specialister i anestesi, operationssköterskor och nattsköterskor, verksamma på operationsdagarna och med övernattande patienter.

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor.

Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på Telefon: 08 – 503 858 00 alternativt maila till info@conturkliniken.se