”Nu stämmer utsidan bättre med insidan”

För några år sedan upptäckte jag att jag såg trött och hängig ut, utan att alls känna mig gammal. Jag bestämde mig för att göra något åt saken och kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation bestämde jag mig för att åtgärda övre och undre ögonlocken och även utföra ett mindre pannlyft.

pannlyft och ögonlockskirurgi på conturkliniken

Jag är väldigt nöjd med resultatet, det blev precis som jag förväntat mig.Jag berättade inget för min omgivning utan tog två veckors semester. Sedan har jag bara berättat om någon har frågat. Jag gjorde det helt och hållet för min egen skull, så det är ingenting jag skäms för, men heller inget jag berättar till höger och vänster.

Efteråt har jag fått kommentarer om att jag ser pigg ut och det känns skönt att höra, för det är verkligen så jag känner mig. Jag tror inte att man blir lyckligare efter en plastikoperation, jag känner min lika lycklig nu som innan. Men skillnaden är att nu stämmer utsidan bättre med insidan. Efter operationen har jag underhållit huden med Obagi-produkter och är väldigt nöjd med dem. Det är den första krämen jag använt där jag sett ett resultat.

/Birgitta

Detaljbild på kvinna i höger halvprofil, före och efter ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt hudvårdsbehandling.

Ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt Obagi ZO Skin Health hudvårdsprogram

Detaljbild på kvinnas vänstra profil, före och efter ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt hudvårdsbehandling.

Ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt Obagi ZO Skin Health hudvårdsprogram

Detaljbild på kvinna i höger halvprofil, före och efter ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt hudvårdsbehandling. Detaljbild på kvinnas vänstra profil, före och efter ögonlocksplastik, peeling, pannlyft samt hudvårdsbehandling.