Priser för bröstförstoring med bröstimplantat

Kvinna som planerar att få ett bröstimplantat. Läkare visar bröstimplantat till kvinnlig patient. Silikonimplantat för bröstförstoring på klinik. Skönhetsoperation.
Bröstimplantat & bröstoperationerPris
Bröstförstoring41 000 – 47 000 SEK
Bröstförstoring + bröstlyftfrån 77 500 SEK
Implantatbyte inkl. kapselkorrigeringfrån 45 000 SEK
Implantatbyte egna patienter inom 5 årfrån 35 000 SEK
Vårtgårdsförminskningfrån 23 500 SEK
Indragna bröstvårtorfrån 18 500 SEK
Trygghetsgaranti 5 år5 000 SEK

Delbetala via Human Finans eller Medical Finance.

Bröstoperation på Conturkliniken;
hög kvalitet för ett bra resultat

När du väljer att göra en bröstoperation på Conturkliniken® får du operationen utförd av kirurger med väldokumenterade specialkompetenser och lång erfarenhet. De opererade brösten blir en naturlig del av dig för resten av livet och vi förstår vikten av att alltid leverera ett högkvalitativt resultat enligt dina önskemål. Vi värnar om ett långsiktigt resultat och gör aldrig avkall på kvaliteten. Fördelen blir ett långsiktigt resultat som håller i sig på lång sikt.

Conturkliniken® – för bäst kvalitet

  • Specialistkompetens
  • Marknadsledande implantat
  • Professionellt bemötande
  • Över 30 års erfarenhet
  • Uppföljning efter ditt behov för det bästa, långsiktiga resultatet
  • Efter operation, tillgång till rådgivning året runt
håller bröstimplantat i händerna

Funderar du på en bröstförstoring?

Läs mer om ingreppet steg för steg här.

Steg för steg

Kvalitetssäkrade implantat

När du väljer Conturkliniken® så väljer du professionell kirurgi – vi kompromissar aldrig med din säkerhet och gör alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Våra specialister använder endast väldokumenterade implantat för att uppnå bästa resultat. På vår operationsavdelning är våra narkosläkare specialister inom sitt område. Vårt mål är att du ska kunna känna dig helt säker när du bestämt dig för en bröstoperation.

Välkommen att boka en konsultation där vi går igenom dina önskemål, din hälsa och förklarar hur ingreppet går till – allt för att du ska få den bästa förberedelsen inför operationen. Vi ser fram emot att träffa dig.

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00, alternativt maila till info@conturkliniken.se.