Priser för operation av gynekomasti

Gynekomasti pris

Här hittar du vår prislista för Gynekomasti. Gynekomasti är väldigt vanligt och förekommande hos män i olika åldrar. Orsaken är att bröstkörtlarna tillvuxit på ett för män ej normalt sätt och oftast i kombination med överskott av fettvävnad. Alla behandlingar för Gynekomasti är individuella, således blir även priset för en operation av Gynekomasti, individuellt.

gynekomasti man
Manliga bröst / gynekomastiPris
Gynekomastifrån 36 500 SEK

Delbetala via Human Finans eller Medical Finance.

Gynekomasti hos Conturkliniken;
hög kvalitet för ett bra resultat

När du väljer att göra en operation på Conturkliniken® får du operationen utförd av kirurger med väldokumenterade specialkompetenser och lång erfarenhet. De opererade brösten blir en naturlig del av dig för resten av livet och vi förstår vikten av att alltid leverera ett högkvalitativt resultat enligt dina önskemål. Vi värnar om ett långsiktigt resultat och gör aldrig avkall på kvaliteten. Fördelen blir ett långsiktigt resultat som håller i sig på lång sikt.

Conturkliniken® – för bäst kvalitet

  • Specialistkompetens
  • Professionellt bemötande
  • Över 30 års erfarenhet
  • Uppföljning efter ditt behov för det bästa, långsiktiga resultatet
  • Efter operation, tillgång till rådgivning året runt
gynekomasti man

Funderar du på en gynekomastioperation?

Läs mer om ingreppet steg för steg här.

Steg för steg

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00, alternativt maila till info@conturkliniken.se.