Hur fungerar ögonlocksplastik med laser?

Ögonen har stor betydelse för utseendet. Samtidigt är det ofta just här som de första ålderstecknen brukar visa sig. På den här sidan går vi igenom fördelarna och effekterna av vår populära behandlingsform ögonplastik med laser.

Operationsbelysning

Skonsam teknik för att avlägsna hud på ögonlocken

Ögonlocksplastik med laser erbjuder flera fördelar jämfört med traditionell kirurgi. Lasertekniken är skonsammare mot vävnaden, vilket resulterar i mindre obehag och kortare återhämtningsperiod. Dessutom ger den ökad precision och minimala ärr – det ger ett mer estetiskt tilltalande resultat som också ser naturligt ut. Med andra metoder är risken att ögat får en mer rund form, men med vår metod känner man igen sig själv.

Undrar du vad det kostar med ögonplastik med laser? Se våra priser!

Effekten av ögonlocksplastik med laser

  • Öppnare ögon. Genom att ta bort överskottshud och eventuell fettvävnad runt ögonen kan ögonlocksplastik med laser både förbättra synfältet och ge ett mer öppet och ungdomligt utseende.
  • Reducerade rynkor. Laserbehandlingen kan effektivt minska förekomsten av rynkor och påsar under ögonen, vilket ger en mer avslappnad och ungdomlig utstrålning.
  • Långvariga resultat. Med rätt vård och efterbehandling blir resultatet av ögonlocksplastik med laser långvariga, och påverkar ditt självförtroende under lång tid framöver.

Du kan också bli hjälpt av ögonlocksplastik med laser

Kontakta oss och boka in din konsultation! Vi lyssnar på vad det är du önskar dig och hur du föreställer dig resans mål, och vi får presentera alla dina möjligheter och hur vi kan uppnå ditt drömresultat. Välkommen att boka tid för konsultation!